BARF Меню С Пиле И Сьомга

12.00лв.

 • Описание
 • Допълнителна информация

Описание

Биологично подходяща храна

За да достигнат оптимално здраве всички живи същества (растения, животни и хора) трябва да консумират храните, за които са създадени. Затова кравата се храни с трева, вълкът – с месо, а хората – и с месо, и с растителни продукти.

Кучешката храносмилателна система се различават от тази на хората

За разлика от хората в слюнката на кучетата няма храносмилателни ензими. Целият храносмилателен процес протича в стомаха.

Липсата на храносмилателни ензими в слюнката и невъзможността да движат челюстта си настрани е причина те да поглъщат храната без да имат възможност да я сдъвкват добре. Храносмилателната им система е създадена така, че да могат да откъсват парчета сурово месо, да сдъвкват суровите кости и да поглъщат цели, големи парчета месо. Стомашните им сокове са толкова силни, че могат да изгорят ръцете ви.

Също така, месоядните животни не разполагат с основните инструменти за правилното преработване и смилане на растителната материя, с каквито разполагат хората. Те не са еволюирали в насоката да храносмилат и усвояват храни като царевица, пшеница, ориз или картофи (a това са продукти, които повечето производители на храна за домашни любимци използват като основни съставки в своите формули).

Допълнителна информация

Тегло1.000 кг

  Ревюта

  Все още няма ревюта.

  Бъди първият, който пише за този продукт “BARF Меню С Пиле И Сьомга”

  https://zoofamilia.com/wp-content/uploads/2020/10/zoofamilia-logo-horizontal.png
  Запиши се за новини

   Всички права запазени © 2024 | ЗооФамилия