ЗА НАСЗооФамилия

Едно семейство е по-богато, по-забавно и по-щастливо, ако в него има домашен любимец.
bt_bb_section_bottom_section_coverage_image

Нашата мисия

Ние вярваме, че семейството е най-важното и безценното, което имаме на този свят. А едно семейство е по-богато, по-забавно и по-щастливо, ако в него има домашен любимец. Нашата мисия е да ви помогнем да намерите правилното животинче за вашето човешко семейство и да направим вашия съвместен живот възможно най-лесен, най-здравословен и най-безпроблемен.

Куче, коте, зайче, морско свинче, хамстер, змия, гекон, рибка или дори кон – ще ти помогнем да намериш именно твоето животинче и ще сме неотлъчно до теб в грижите за него, за да можеш да имаш здрава и щастлива ЗооФамилия.

С нашите подбрани ЗооМенюта ще облекчим мама в кухнята, а за да не се чуди таткото къде да сложи клетката в колата, докато товари семейния автомобил за поредната почивка, сме предвидили хотел за твоя домашен любимец . Да не забравяме и ежемесечната баня и грижа по обезпаразитяване, която също ще поемем ние, за да може децата да гушкат и мачкат на спокойствие своите животинчета. Правилната грижа ще спести на цялата фамилия посещенията при ветеринаря и така ще имате повече време, което да прекарате заедно. А в случай, че няма кой да разходи кучето днес, не се притеснявай, ще поемем ние.

Обучен персонал

Всички членове на нашия екип са завършили обучения за грижа за животните, за психология на домашните любимци и курс за здравословно хранене, както и допълнителни обучения за груминг и първа помощ на домашните животни.

Индивидуален подход

Имаш проблем – сподели ни го и ние ще ти помогнем веднага

Осинови, не купувай

Търсиш куче или коте и не държиш на порода, ние ще ти помогнем да осиновиш точното животинче, което ще пасне на твоето семейство. Предпочитаме да задомим бездомниче, отколкото да продадем развъдниче.

Изпълняваме желания

Търсиш нещо екзотично, специална порода животинче или просто нещо нестандартно. Свържи се с нас и ние ще направим всичко по силите си да те направим щастлив. Ако пък търсиш гепард, слон или птица киви – забрави, ние сме природозащитници и имаме строги процедури при такива запитвания.

Icons-Pawsitive

Нашата грижа

Ние сме истински загрижени за здравето на твоите любимци, затова сме подбрали менюта, които да задоволят нуждите на твоето животинче и да поддържат здравето му максимално дълго. Съобразили сме менютата с породата, възрастта, активността на твоето космато приятелче и ще ги доставим до дома ти, за да бъде храната винаги свежа и натурална.

Icons-Pawsitive

Приятна среда

Както при хората, така и при животните, здравето е в пряка зависимост от храната, спортната активност и добре поддържаната хигиена. Тук на помощ отново идваме ние, екипът на ЗооФамилия, за да изкъпем, подстрижем, оформим педикюра на твоя космат приятел, както и да го разходим, ако ти нямаш време или да го приемем в нашия активен хотел, ако ти се налага да пътуваш без него.

Icons-Pawsitive

Винаги се учим

Поддържаме своите знания винаги актуални, посвещаваме се на животните и наистина правим най-доброто за тях, защото те имат своите специфични нужди, които са малко по-различни от човешките.

Сертификати

Зоо Фамили - Сертификат - Dog Grooming
Зоо Фамили - Сертификат - Pet Nutrition

Запознай се с нашия екип

Миряна Цветанова
Създател и мечтател

ЗооФамилия е моя мисия и отражение на моето семейство, в което живеем здравословно и без да изпадаме в крайности. Семейство е изградено от индивиди и за да сме щастливи всички – хора и животни, е нужно да разберем нуждите на всеки член от фамилията. Затова създадох ЗооФамилия – мястото, където ще получиш индивидуален хранителен и хигиенен режим на твоето зверче и ще решим повечкото проблеми, свързани с отглеждането му. За да е щастливо цялото семейство.

https://zoofamilia.com/wp-content/uploads/2020/10/зоофамилия-ева-160x160.jpg
Ева Рок
КОНСУЛТАНТ ПРОДАЖБИ

Любовта ми към животните започна от ранна детска възраст, докато растях в цирка. Именно затова реших да следвам ветеринарна медицина и да опозная животните от А до Я.
През свободното си време се забавлявам, докато помагам на нашите клиенти. Затова не се чудете, заповядайте при нас!
Очакваме ви!

ЗооФамилия - Криси
Кристин Пъшева
ГРУМЕР И ДЕНТАЛЕН СПЕЦИАЛИСТ

От малко дете сърцето ми носи истинска и безусловна любов към необятния животински свят.
Именно тази любов ме накара да стана част от Българска Груминг Асоциация и да се посветя на животните. Защото, както при хората, правилната грижа и хигиена за животните, определят качеството и продължителността на живот.

Калина Полякова
ХОТЕЛИЕР

Хотел за кучета, място, където кучетата се наслаждават, тичат и могат да бъдат свободни, а не затворени в клетки. Това е част от моята мечта за един по-добър кучешки свят. Аз ще се погрижа кучето ти да е щастливо, докато ти си почиваш. А когато се върнеш, ще трябва да изслушаш вдъхновения разказ на кучето ти за неговата ваканция в Имението Джаф.

Калина Чепандова
ДОМАШНИ ПОСЕЩЕНИЯ И РАЗХОДКИ

Знам, че понякога е трудно и няма кой да разходи кучето вкъщи или да даде храна на котката.
Аз избрах да бъда твоето решение и с най-голяма радост ще те отменя.
За мен е удоволствие и отговорност да вляза в твоя дом и да се погрижа за твоето животинче и съм щастлива, че правя точно това вече 3 години.

Винаги си добре дошъл да разгледаш на място

Можеш да откриеш част от нашето меню, както и много забавни играчки и аксесоари на място в нашия физически магазин. Тук можеш да направиш безплатна консултация с нашия екип или просто да дойдеш да ни покажеш своя домашен любимец. Обожаваме да виждаме своите космати клиенти наживо и да ги мачкаме, мачкаме, мачкаме и да си говорим с техните стопани.

София, квартал Изток, ул. "Юрий Гагарин", 22 А
Icons-Pawsitive
Нашето работно време е

понеделник до петък : 10:00-20:00
събота и неделя: 10:00 – 16:00
_
Свържи се с нас, ако твоето животинче има специални хранителни нужди
Груминг процедурите се извършват с предварително запазване на час
Хотел и разходки – отново е необходимо предварително да запазиш час

Нашите снимкиВижте ни отблизо

https://zoofamilia.com/wp-content/uploads/2020/10/zoofamilia-logo-horizontal.png
Запиши се за новини

    Всички права запазени © 2024 | ЗооФамилия